HomeNieuwsZomerboost is van start gegaan!

Zomerboost is van start gegaan!

Team Sportservice geeft de zomer van 2021 een positieve en sportieve boost. Met Zomerboost zorgt de organisatie er samen met lokale sportaanbieder voor leven op de sportvelden en sportaccommodaties. Alle sportaanbieders kunnen meedoen aan deze campagne. “Ze kunnen bijvoorbeeld een clinic of proeftraining geven, een sportdag organiseren of een andere leuke activiteit verzinnen.” noemt Joyce van Tunen van Team Sportservice Kennemerland als voorbeeld. Op 21 april is de digitale aftrapbijeenkomst georganiseerd, waarin verschillende mogelijkheden zijn besproken en inspiratie is opgedaan. Ben je als sportaanbieder geïnteresseerd? Neem dan contact op met verenigingsadviseur Joyce via jvantunen@teamsportservice.nl.

Deze campagne werkt heel simpel. De sportaanbieder bedenkt zelf het speciale zomeraanbod en plaatst het op het regionale platform. Wij zorgen voor ondersteuning met onder andere webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne. De verenigingsadviseur: “Je kunt kiezen voor aanbod voor een bestaande doelgroep, maar Zomerboost is de uitgelezen manier om aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen.”. De Zomerboost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Het uitgelezen moment

Zoals het er nu naar uitziet keren we in de zomermaanden steeds meer terug naar het oude normaal. We weten dat veel Nederlanders hun vakantie dit jaar in eigen land zullen doorbrengen. Ook is fitter worden een wens van velen. Daar kun je als sportaanbieder prima op inhaken. De zomermaanden zijn dit jaar het perfecte moment om de club open te stellen.

Ondersteuning voor de sport

Natuurlijk staat de sportaanbieder er niet alleen voor. “Wij ondersteunen je met webinars, die we gratis aanbieden vanuit de lokale Sportakkoorden. We bieden communicatiemateriaal dat elke sportaanbieder kan aanpassen naar het eigen aanbod.” De verenigingsadviseur helpt wanneer je vragen hebt. Ga naar de lokale Zomeboost-pagina en kijk wat de voorwaarden en voordelen in jouw gemeente zijn.  

Grootschalige promotiecampagne 
Om het aanbod van Zomerboost goed bij de inwoners op het netvlies te krijgen, zorgt Team Sportservice voor een grootschalige promotiecampagne. Iedere inwoner weet zo dat er deze zomer gesport kan worden.

Webinars

Tussen 10 en 20 mei worden er verschillende webinars gegeven. Al deze webinars zijn er op gericht om aanbieders een zetje in de richting van sportieve zomermaanden te geven. Klik hier om te ontdekken welk onderwerp wanneer aan bod komt.