HomeNieuwsVan sport naar sport in Heemskerk

Van sport naar sport in Heemskerk

Tijdens dit zes weken durende programma ga je samen met anderen iedere week een andere sport uitproberen. De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. De lessen duren 1,5 uur en worden zowel in de sporthal als op het Cruyff Court gegeven. De eerste les is in sporthal de Waterakkers in Heemskerk. Vanuit Team Sportservice Kennemerland is er een trainer aanwezig die de lessen verzorgt. Deze trainer zal tijdens de eerste sportles uitvragen welke sporten de deelnemers leuk vinden en daar het programma op baseren.

Heb jij op dit moment geen werk en lijkt het je leuk om mee te doen? Dan ben je echt van harte welkom! We gaan er iedere week een onwijs gezellige les van maken. Je komt in contact met anderen en je komt erachter welke sport er bij je past. Sporten heeft een positief effect op de gezondheid en geeft een voldaan en plezierig gevoel. Voldoende reden dus om je hiervoor aan te melden.

Het programma is geheel gratis. Wij verwachten jou vanaf vrijdag 18 februari gedurende 6 weken lang om 10.00 tot 11.30 uur voor de sportles.

Wil je nog wat meer informatie voordat je je aan gaat melden? Neem dan contact op met ons via 0251-254740 of kennemerland@teamsportservice.nl

Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar kennemerland@teamsportservice.nl, dan horen wij graag jouw naam, telefoonnummer en email adres. Wij nemen vervolgens contact met jou op.