HomeNieuwsSportieve zomer dankzij Zomerboost

Sportieve zomer dankzij Zomerboost

Clinics, gratis proeflessen, sportdagen, competities, toernooien. Zomerboost heeft het allemaal in huis. Team Sportservice kwam met het idee, aan de sportaanbieders de schone taak er invulling aan te geven. Inmiddels staat op de verzamelsite Noord-Holland Actief veel verschillend aanbod. Voor allerlei doelgroepen is er iets sportiefs te beleven deze zomer.

Met de promotiecampagne Zomerboost willen Team Sportservice en sportaanbieders meer leven op de sportvelden en in de accommodaties brengen. “Je weet het natuurlijk niet zeker, maar we denken dat toch best veel mensen dicht bij huis blijven deze zomer”, verwacht Joyce van Tunen. “Daarom hebben we  iets leuks en sportiefs opgezet voor de thuisblijvers. Op deze manier kunnen clubs laten zien wat ze in huis hebben en zo misschien wel nieuwe leden overhouden aan hun initiatieven.”

Aanbod op presenteerblaadje
Inwoners hebben het nog makkelijker. Op Noord-Holland Actief krijgen ze het aanbod tussen 21 juni en 31 augustus op een presenteerblaadje. Een snelle blik op deze site laat zien dat er aan iedereen is gedacht: basketball, beach sporten, beginnen met hardlopen, buiten bewegen voor senioren, dansen, paardrijden, squash, vechtsporten, voetbal en nog veel meer! Er is ook Uniek Sporten aanbod voor mensen met een beperking.
Ben jij een expert, maar is het aanbod voor beginners? Of wil je een sport uitproberen en is het niveau van de activiteit iets te hoog gegrepen? Wil je meer weten over het reguliere programma van de aanbieder? Neem dan contact op met de aanbieder, zodat jullie samen kunnen kijken of er een activiteit is die bij jou past.

Meer informatie
Wie meer wil weten kan contact opnemen met Joyce van Tunen, 06-11271205.