HomeNieuwsOldstars sportdag in Heemskerk

Oldstars sportdag in Heemskerk

Kom oude sporttijden herleven
Op vrijdagochtend 10 december organiseert Team Sportservice Kennemerland een gratis Oldstars sportochtend voor 60-plussers. Tijdens deze ochtend kunt u kennismaken met walking voetbal en walking handbal. Bij een walking-sport is de sport aangepast naar een lopende variant met andere regels. Op deze manier is het voor senioren toegankelijk om de sport te blijven/gaan beoefenen. De walking vormen zijn minder intensief en een stuk minder blessure gevoelig. Het gaat vooral om de gezelligheid en het in beweging blijven met elkaar in een leuke spelvorm. Bewegen is gezond voor lijf en geest, een lach is gegarandeerd!

Voor wie?
Lijkt het u leuk om met leeftijdsgenoten te voetballen of te handballen? Dan bent u van harte welkom. De Oldstars Sportochtend is van 10.00 tot 11.30 uur op Sportpark Odin’59, Hoflaan 1 in Heemskerk. Iedereen is welkom, dus ook als u nog nooit heeft gevoetbald of gehandbald. Plezier en kennismaken met de walkingsport staan deze dag centraal.

Door wie?
Voetbalvereniging Odin’59 verzorgt de walking-voetbal clinic, Hanbalvereniging DSS verzorgt de walking-hanbal clinic. Beide verenigingen geven wekelijks training aan hun seniorenleden. Mocht u enthousiast zijn, dan kunt u dus wekelijks bij de aanbieders bewegen.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gezellige ochtend is verplicht. Hier kunt u zich aanmelden.   Aanmelden kan eventueel ook door te mailen naar Buurtsportcoach Winnie. Mocht u op voorhand nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Wij hanteren de regels van het RIVM omtrent Covid-19.