HomeNieuwsOldstars Sportdag in Akersloot

Oldstars Sportdag in Akersloot

Kom oude sporttijden herleven

Op maandagmiddag 13 december organiseren wij een gratis Oldstars sportmiddag voor 60-plussers. Tijdens deze middag kunt u kennismaken met walking tennis en walking handbal. Bij een walking-sport is de sport aangepast naar een lopende variant met andere regels. Op deze manier is het voor senioren toegankelijk om de sport te blijven/gaan beoefenen. De walking vormen zijn minder intensief en een stuk minder blessure gevoelig. Het gaat vooral om de gezelligheid en het in beweging blijven met elkaar in een leuke spelvorm. Bewegen is gezond voor lijf en geest, een lach is gegarandeerd!

Voor wie?

Lijkt het u leuk om met leeftijdsgenoten te tennissen of te handballen? Dan bent u van harte welkom. De Oldstars Sportmiddag is van 14.00 tot 15.30 uur in Sporthal de Lelie in Akersloot. Iedereen is welkom, dus ook als u nog nooit heeft getennist of gehandbald. Plezier en kennismaken met de walkingsport staan deze dag centraal.

Door wie?

Tennisvereniging Akersloot verzorgt de walking-tennis clinic, Hanbalvereniging Meervogels’60 verzorgt de walking-hanbal clinic. Beide verenigingen geven wekelijks training aan hun senioren leden. Mocht u enthousiast zijn, dan kunt u dus wekelijks bij de aanbieders bewegen. Ook in Limmen en Castricum zijn verenigingen die walking sporten aanbieden. Mocht u enthousiast zijn en komt u niet uit Akersloot, dan kan Buurtsportcoach Winnie u doorverwijzen naar een sportaanbieder in uw buurt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze gezellige middag is verplicht en kan hier of door te mailen naar Buurtsportcoach Winnie of door te bellen naar 0251-254740. Mocht u op voorhand nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Wij hanteren de regels van het RIVM omtrent Covid-19.