HomeNieuwsKennismaken met een sport via JouwSportPas blok 2

Kennismaken met een sport via JouwSportPas blok 2

Met JouwSportPas (voorheen JSP en VSP) kunnen basisschoolkinderen en volwassenen vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze. Het werkt als volgt: een sport uitkiezen, inschrijven, €5,- betalen via Ideal en vervolgens vier keer meedoen bij een vereniging of sportorganisatie.  Inschrijven voor blok 2 kan tot en met 12 februari via de JSP website van Team Sportservice Kennemerland.

Jeugd
Heb je talent voor atletiek, mountainbiken of karate? Benieuwd wat ze doen bij fitmix, freestyle gym of aikido? Vind je het leuk om elke week te dansen, zwemmen of volleyballen? Ontdek het met JouwSportPas! Team Sportservice Kennemerland biedt samen met verenigingen kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan voor €5,- (doorgaans) vier lessen volgen bij een vereniging of sportorganisatie naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor kleutergym, rugby, waterpolo, basketbal, judo, voetbal, dansen en veel meer.

Volwassenen
Ook volwassenen hebben met JouwSportPas de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- (doorgaans) 4 keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging mag natuurlijk wel. Elk blok is er een ruime keuze aan sporten, zoals squash, piloxing, total body workout, breakdance, dancehall, fitmix, handbal, Ju-Jitsu en meer.

Inschrijven
Klik op de groene JouwSportPas-button op de homepage van deze website of klik HIER om direct naar de JSP website te gaan. Op de JSP website vind je het volledige aanbod en meer informatie over deelname. Inschrijven voor blok 2 kan van 17 januari t/m 12 februari. De lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.