HomeNieuwsJSP en VSP 2018-2019 WEER VAN START!

JSP en VSP 2018-2019 WEER VAN START!

De JeugdSportPas (JSP) en de VolwassenenSportPas (VSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland, gaan in het nieuwe schooljaar weer sportief van start. Vanaf 22 september kunnen alle basisschoolkinderen en volwassenen die in Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk wonen zich weer inschrijven voor het eerste blok van de JSP of VSP. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze!

JSP
Zal ik talent hebben voor rugby, badminton of mountainbiken? Wat doe je nou precies bij reddingszwemmen, freestyle gym of krav maga? En welke vechtsport past bij mij; karate, ju-jitsu of judo? Allemaal vragen waar je antwoord op kunt krijgen als je mee doet met de JSP. Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor €5,- kun je vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor tennis, voetbal, dansen, schaken, volleybal, scouting en heel veel meer.

VSP
Met de VolwassenenSportPas krijgen volwassenen de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- (doorgaans) 4 keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging mag natuurlijk wel.

Inschrijven
Inschrijven voor de JSP of VSP kan via onze speciale JSP/VSP-website. Op deze site vind je het volledige aanbod en meer informatie over deelname en betalen (via Ideal). Inschrijven voor het eerste blok kan 22 september t/m 16 oktober. De lessen starten direct na de herfstvakantie (eind oktober/begin november).