HomeNieuwsJouwSportPas blok 2

JouwSportPas blok 2

Welke sport past bij jou?

Met JouwSportPas (JSP) kunnen de inwoners van de gemeente Castricum en Heemskerk kennismaken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Er is aanbod voor jong en oud. De verenigingen zetten graag hun deuren open om jou of je gezinslid te laten ‘proeven’ aan hun sport. Vind je de sport leuk, dan kun je lid worden, maar dat hoeft niet. Een extra voordeel: je komt niet direct voor hoge kosten te staan, eigen materiaal aanschaffen is bijvoorbeeld niet nodig tijdens de kennismaking.

Een kennismaking bestaat uit 2 tot 4 lessen bij de vereniging of sportorganisatie en kost maximaal €5,50. Veel kennismakingen worden zelfs gratis aangeboden. Alle inwoners uit de gemeente Castricum en Heemskerk kunnen gebruik maken van dit aanbod en je mag ook buiten je eigen gemeente aan een kennismaking meedoen.

De lessen van JSP blok 2 worden gegeven tussen 13 februari en 19 maart. Aanmelden is vanaf nu mogelijk op Noordhollandactief.nl.


Balsport, racketsport, denksport en wintersport

Blok 2 staat in het teken van bal-, racket-, denk- en wintersporten. Je kunt dit blok kennismaken met de volgende sporten en verenigingen: 

BALSPORTEN
Biljart St. Buurt- en Biljartcentrum
G-handbal DSS
Handbal DSS
Handbal CSV
Rugby CasRC
Voetbal ADO’20
Volleybal VV Croonenburg
Walking handbal DSS
Waterpolo Aquafit
RACKETSPORTEN
Badminton BCCastricum
DENKSPORTEN
Schaken S.V. De Wijkertoren
WINTERSPORTEN
zie Noordhollandactief.nl


Aanmelden blok 2

  • Ga naar Noordhollandactief.nl en kies jouw gemeente. 
  • Selecteer de categorie JouwSportPas.  
  • Kies 1 of meer sporten, voeg toe aan je winkelmandje en rond je aanmelding af. Als je voor een kennismaking moet betalen, dan kan dat eenvoudig via Ideal.  
  • Hulp nodig met aanmelden? Stuur een mail naar kennemerland@teamsportservice.nl. 

Blok 3 (mei): atletiek, wielersport, watersport, zwemsport, scouting en overige sporten.