HomeNieuwsHet Heemskerkse sportakkoord geeft extra boost aan een sportieve zomer

Het Heemskerkse sportakkoord geeft extra boost aan een sportieve zomer

Sportaanbieders die activiteiten opzetten in het kader van Zomerboost kunnen daarvoor budget ontvangen vanuit het Heemskerkse sportakkoord. De klankbordgroep van het sportakkoord geeft aan dat Zomerboost een mooie brede impuls voor de Heemskerkse sport is. Door budget vanuit het sportakkoord beschikbaar te stellen hoopt de groep dat nog meer sportorganisaties deze zomer sport- of beweegaanbod opzetten en heel Heemskerk deze zomer gaat bewegen.    

Door de Zomerboost-campagne kunnen sportaanbieders aan bestaande én nieuwe leden laten zien wat zij allemaal in huis hebben. De vereniging of sportorganisatie zet zelf het aanbod op en Team Sportservice zorgt voor ondersteuning in de vorm van webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne. Daar kan nu dus ook financiële ondersteuning aan worden toegevoegd dankzij het Heemskerkse sportakkoord.

Ben je nieuwsgierig hoe deze financiële ondersteuning er uit ziet? Lees hier meer over de financiële mogelijkheden en voorwaarden. Je kunt ook contact opnemen met Joyce van Tunen (06-11271205)