HomeNieuwsHeemskerkse scholen zaalvoetbalteams in actie

Heemskerkse scholen zaalvoetbalteams in actie

Op woensdag 10 november hebben 23 verschillende scholenteams de strijd tegen elkaar opgenomen tijdens het zaalvoetbal scholentoernooi. Team Sportservice Kennemerland organiseert al 5 jaar op verzoek van de gemeente Heemskerk het zaalvoetbaltoernooi, als onderdeel van de schoolsportagenda.

De teams kwamen van 11 verschillende basisscholen naar Sporthal de Waterakkers toe. Gelukkig mocht er nog publiek bij de wedstrijden komen, dus de teams werden flink aangemoedigd. Ook dit jaar waren de poules verdeeld over 2 blokken van 2 uur. Het ging er fanatiek maar heel sportief aan toe, mede dankzij de hulp van prima scheidsrechters.

Alle teams een prijs: Voor alle teams was er een zak met fruit, geregeld via Rick’s Fruit. In het eerste blok vanaf 14.00 uur speelden de 2 gemengde poules hun wedstrijden. De finale werd gespeeld tussen basisschool de Marel en basisschool de Vlinder. Uiteindelijk heeft het gemengde team van de Marel met 4-3 gewonnen. In het tweede blok speelden de Jongens poules. De finale ging daar tussen Otterkolken team 1 en de Anne Frank team 1. Na een spannende strijd ging de beker naar het team van de Otterkolken 1.

Na afloop ontvingen alle teams een beker uit handen van Wethouder Aad Schoorl. Mede door de hulp van de vrijwillige scheidsrechters, stagiaires en de leden van IJmond EHBO kan de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi.