HomeNieuwsGratis sportieve activiteiten in de zomervakantie

Gratis sportieve activiteiten in de zomervakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de zomervakantie? Doe mee aan de sportieve zomervakantie activiteiten! De meeste activiteiten zijn gratis. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan kunnen zich inschrijven voor diverse lessen in de buurt. Aanmelden kan op www.noordhollandactief.nl. De gemeente Castricum en Heemskerk vinden een gezonde jeugd belangrijk en stimuleren daarom met subsidies bewegen en sportieve vakantieactiviteiten.

 

Sportinstuif

Maandag 22 juli kunnen kinderen van 3 t/m12 jaar meedoen aan een zaal vol verschillende activiteiten zoals trampolinespringen, touwzwaaien, voetballen, boogschieten en BlazePod games. Kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn welkom van 10.00 – 11.00 uur. Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn van 11.15 – 12.30 uur aan de beurt om lekker mee te komen doen. Deze activiteit wordt geleid door de vakleerkrachten van Team Sportservice.

 

Olympische Spelen
Dinsdag 23 juli vinden de Olympische Spelen sportcarrousels plaats van 16.00 – 17.00 uur aan de parkeerplaats Boschweg te Akersloot. Kinderen uit groep 3 t/m 5 kunnen lekker swingen en danspasjes leren tijdens een gave dansclinic. Kinderen uit groep 6 t/m 8 kunnen met hun eigen mountainbike deelnemen aan een toffe mountainbike clinic onder begeleiding van KPBiking en Olympiër Hidde Buur. Neem je pen mee en scoor een handtekening!

 

Apenkooi 2.0

Dinsdag 23 juli wordt ook het Apenkooien 2.0 in Heemskerk georganiseerd, een gaaf tikspel met hindernissen en touwen. Tijdstip voor kinderen van groep 3 t/m 5 is van 10.00 – 11.00 uur.  Kinderen van groep 6 t/m 8 kunnen van 11.15 – 12.15 uur mee komen doen.

Deze activiteit wordt geleid door de vakleerkrachten van Team Sportservice.

 

Freerunnen en bootcamp

Woensdag 24 juli wordt er een leuk en uitdagend circuit freerunnen en bootcamp uitgezet op het speelveld aan de Johannes Poststraat in Heemskerk. Kinderen uit groep 3 t/m 5 zijn welkom van 10.00 – 11.00 uur. Kinderen uit groep 6 t/m 8 zijn van 11.15 – 12.15 uur aan de beurt om lekker mee te komen doen. Deze activiteit wordt geleid door de buurtsportcoaches van Team Sportservice.

 

Skateclinic op de skeelerbaan

Woensdag 24 juli vindt op skeelerbaan Kees Jongert in Heemskerk ook een skateclinic plaats voor kinderen van groep 5 t/m 8. Leer de beste trucs tijdens deze gave clinic! Tijdstip voor kinderen van groep 5 en 6 is van 13.00 – 14.00 uur. Kinderen van groep 7 en 8 kunnen van 14.00 – 15.00 uur mee komen doen. Neem eigen skeelers en bescherming mee of leen materiaal van de vereniging.

 

Aanmelden

Ervaring leert dat er veel animo is voor de vakantieactiviteiten, dus wees op tijd met inschrijven. Inschrijven kan uitsluitend via de website Noordhollandactief.nl. De activiteiten zijn te vinden door de filter Evenementen en Jeugd te selecteren. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een mail sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.