HomeNieuwsAlternatief buitenprogramma kerstvakantie

Alternatief buitenprogramma kerstvakantie

Yes, het is ons gelukt om een alternatief buitenprogramma te maken voor de kerstvakantie voor kinderen die in groep 3 t/m 8 zitten! Helaas zijn er (vooralsnog) geen activiteiten voor peuters, kleuters en leerlingen van het VO. Inschrijven voor de activiteiten kan op www.noordhollandactief.nl. De activiteiten staan bij Evenementen.

Of de activiteiten door kunnen gaan is uiteraard wel afhankelijk van het weer. Mocht er een activiteit worden afgelast, dan zullen wij dit op de dag van de activiteit voor 9.00 uur laten weten. We gaan duimen voor mooi weer en hopen zoveel mogelijk kinderen alsnog terug te zien in de kerstvakantie! Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol.

 

Programma:
  • Dinsdag 28 december: Bootcamp – Castricum: Houd jij van een sportieve uitdaging, doe dan mee! Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor je conditie.
  • Woensdag 29 december: Sportmix  Heemskerk: Een mix van verschillende sporten zoals voetbal, knotshockey, trefbal en boogschieten.
  • Dinsdag 4 januari: Fitmix – Heemskerk: Een mix van bootcamp, atletiek en spel.
  • Woensdag 5 januari: Levend Stratego – Limmen: Een spannend en actief tikspel waarbij je het andere team moet verslaan door goed met elkaar samen te spelen.
  • Donderdag 6 januari: Sportmix – Castricum: Een mix van verschillende sporten zoals voetbal, hockey, trefbal en boogschieten.