Sportinstuif gr. 5 t/m 8 Heemskerk

Sportzaal de Velst

De Velst 5, , Heemskerk, Ingang t.o. The Workout

Sportzaal de Velst

De Velst 5
Heemskerk
Ingang t.o. The Workout

Anderhalf uur sporten en spelen in sporthal de Velst in Heemskerk onder leiding van de gymleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland. Er zijn verschillende klim-, spring- en zwaaionderdelen, de saltostoel, voetbal en heel veel meer! Deze activiteit is voor kinderen uit groep 5 t/m 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Deelname is gratis.

Inschrijven verplicht via onderstaand inschrijfformulier. De inschrijving is gelukt als de blauwe balk met daarin de bevestiging in beeld verschijnt. Geen inschrijfformulier in beeld? Dan is deze activiteit vol.

Maandag 15 juli
10.00-11.30 uur

Sportinstuif gr. 5 t/m 8 Heemskerk

    Tijdens onze vakantieactiviteiten worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Het beeldmateriaal kan geplaatst worden op de Facebookpagina of website van Team Sportservice en wordt incidenteel gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals flyers en persberichten. We willen graag weten of de ouder/verzorger hiervoor toestemming geeft. De toestemming kunt u ten alle tijden intrekken door te mailen naar: kennemerland@teamsportservice.nl.

Sta je ingeschreven en kan je uiteindelijk toch niet meedoen? Stuur dan een mail naar kennemerland@teamsportservice.nl. Zo kan iemand anders van jouw plek gebruik maken.

Deelname geschiedt op eigen risico.