Sportieve escaperoom gr. 7/8

Sportzaal de Velst

De Velst 5, , Heemskerk, Ingang t.o. The Workout

Sportzaal de Velst

De Velst 5
Heemskerk
Ingang t.o. The Workout

Durf jij de uitdaging aan om te ontsnappen uit de sportieve escaperoom? Vind je weg in het avontuurlijke doolhof, los de sportieve puzzels op, kraak de codes en bevrijd jezelf voordat de tijd om is! Deze activiteit is voor kinderen uit groep 7 en 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Deelname is gratis.

Inschrijven verplicht via onderstaand inschrijfformulier. De inschrijving is gelukt als de blauwe balk met daarin de bevestiging in beeld verschijnt. Geen inschrijfformulier in beeld? Dan is deze activiteit vol.

Woensdag 1 mei
10.45-11.45 uur

Escaperoom gr. 7/8 Heemskerk

    Tijdens onze vakantieactiviteiten worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Het beeldmateriaal kan geplaatst worden op de Facebookpagina of website van Team Sportservice en wordt incidenteel gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals flyers en persberichten. We willen graag weten of de ouder/verzorger hiervoor toestemming geeft. De toestemming kunt u ten alle tijden intrekken door te mailen naar: kennemerland@teamsportservice.nl.

Sta je ingeschreven en kan je uiteindelijk toch niet meedoen? Stuur dan een mail naar kennemerland@teamsportservice.nl. Zo kan iemand anders van jouw plek gebruik maken.

Deelname geschiedt op eigen risico.