Buitenspeelochtend gr. 1 t/m 4 zomervakantie

Speelveld naast Otterkolken

Professor ten Doesschatestraat, , Heemskerk, Verzamelen bij de vlag van Team Sportservice

Speelveld naast Otterkolken

Professor ten Doesschatestraat
Heemskerk
Verzamelen bij de vlag van Team Sportservice

Sporten en spelen op het speelveld naast basisschool de Otterkolken onder leiding van de gymleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland. Er is een gaaf springkussen, je kunt er spelen met jongleermateriaal, Nerf guns en ballen en we doen leuke spelletjes. Deze activiteit is voor kinderen uit groep 1 t/m 4 (in schooljaar ’19-’20), die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Deelname is gratis.

Dinsdag 7 juli
9.30-10.30 uur

Vanwege de huidige richtlijnen is het niet toegestaan dat ouders/verzorgers bij de activiteit te blijven kijken.

Inschrijven verplicht via onderstaand inschrijfformulier, je ontvangt een bevestigingsmail als de inschrijving is gelukt. Geen inschrijfformulier in beeld? Dan is deze activiteit vol.

Buitenspeelochtend gr. 1 t/m 4 zomer 2020

    Tijdens onze vakantieactiviteiten worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Het beeldmateriaal kan geplaatst worden op de Facebookpagina of website van Team Sportservice en wordt incidenteel gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals flyers en persberichten. We willen graag weten of de ouder/verzorger hiervoor toestemming geeft. De toestemming kan te allen tijde ingetrokken worden door te mailen naar kennemerland@teamsportservice.nl.
  • Via onze nieuwsbrief delen wij informatie over nieuwe activiteiten en projecten. We zullen maximaal zes keer per jaar een nieuwsbrief verzenden.

Sta je ingeschreven en kan je uiteindelijk toch niet meedoen? Stuur dan een mail naar kennemerland@teamsportservice.nl. Zo kan iemand anders van jouw plek gebruik maken.

Deelname geschiedt op eigen risico.