Gratis Spel- en Beweegavonden volwassenen (Heemskerk)

Leuk dat je interesse hebt in de 6 Spel- en Beweegavonden op de dinsdagavond in Sporthal de Velst in Heemskerk.
De avonden staan in het teken van bewegen op eigen niveau, gezelligheid, persoonlijke aandacht, afwisseling en plezier. Iedereen tussen de 25 en 65 jaar kan meedoen. Elke week is een ander spel het thema van de avond.

Soms is het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij iemand past. Soms is de drempel om naar een sportaanbieder te gaan ook groot. Met deze avonden willen we jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met bewegen. Alle lessen worden gegeven door twee ervaren buurtsportcoaches, Bart en Winnie. 

De avonden zijn op de dinsdagavonden, inloop 19.15 uur start activiteit 19.30 tot 20.30 uur in Sporthal de Velst in Heemskerk.

Les 1 dinsagavond 6 juni
Les 2 dinsdagavond 13 juni
Les 3 dinsdagavond 20 juni
Les 4 dinsdagavond 27 juni
Les 5 dinsdagavond 4 juli
Les 6 dinsdagavond 11 juli

Uiteraard hopen we dat je iedere les aanwezig bent, maar mocht je onverhoopt een keer niet kunnen dan is dat natuurlijk geen probleem. Aanmelden voor deze lessenreeks is verplicht en kan via het invullen van onderstaand formulier. Heb je op voorhand nog vragen neem contact op met Bart of Winnie via Kennemerland@teamsportservice.nl of 088-2037340.

Voor- en achternaam(Vereist)