Sportles gezonde leefstijl

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl, gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Vind je het leuk om te sporten met andere kinderen uit Heemskerk? Ben je niet vies van een beetje zweet? Ben je tussen de 8 en 13 jaar? Kom dan naar de gratis sportles van Team Sportservice Kennemerland!

 

Elke dinsdagmiddag sporten wij van 15.45-16.30 uur in gymzaal de Velst. Alle kinderen die meedoen werken aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. En als je dat wil kunnen we je helpen met het vinden van een leuke sport of vereniging. Verder organiseren we een ouder-kind sportles en aan het einde van het schooljaar een sportief uitje.


Proefles

Ben je benieuwd of deze les iets voor je is? Zit je in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs of klas 1 van het VO? Kom dan een proefles meedoen! Het is super leuk! Tijdens de les komen allerlei verschillende onderdelen aan bod. Denk hierbij aan trefbal, basketbal, turnen, bootcamp, freerunnen, badminton en heel veel meer.


Aanmelden

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een proefles. Het verplicht je tot niets en alle lessen zijn gratis. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar pschumacher@teamsportservice.nl.

Aanmelden proefles gezonde leefstijl