Gym-Extra Castricum

Kinderen uit de gemeente Castricum die willen werken aan hun motorische vaardigheden en meer zelfvertrouwen willen krijgen op het gebied van bewegen kunnen zich aanmelden voor Gym-Extra. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8, die in Castricum, Limmen, Akersloot of de Woude wonen of naar school gaan kunnen gratis deelnemen. 

Gym-Extra
Gym-Extra is een gymles voor kinderen die ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van sport en bewegen. Het doel van Gym-Extra is om beter te leren bewegen, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en vooral veel plezier te hebben in bewegen. De les bestaat uit verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld balanceren, zwaaien, klimmen, springen, balspellen, tikspellen en stoeivormen. Eigenlijk alles wat de kinderen herkennen van een gymles op school, maar dan kan er nog een keer rustig geoefend worden. Een groep bestaat uit maximaal 12 kinderen, hierdoor is er veel aandacht voor elk kind. De lessen worden gegeven door een vakleerkracht bewegingsonderwijs van Team Sportservice Kennemerland. 

Wie: Leerlingen uit groep 3 tot en met 8 

Dag: Woensdag 

Tijd: 13.10-14.10 uur

Locatie: Gymzaal Juliana van Stolberg Castricum 

Aantal lessen: Elke week tot einde schooljaar, m.u.v. de vakanties  

Kosten: Geen 

Aanmelden Proefles Gym-Extra Castricum 2022/2023

 

Liever aan een andere les meedoen? Kijk dan eens of Sportfit iets voor je is.
Sportfit is een beweegles waar kinderen wekelijks verschillende sporten en spellen kunnen beoefenen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen er achter komen welke sport zij leuk vinden. Plezier en samenwerken staan tijdens de lessen centraal. Er is op spelenderwijs ook aandacht voor een gezonde leefstijl. Alle lessen zijn onder begeleiding van een ervaren buurtsportcoach.

Klik hier voor meer informatie over Sportfit.