Gym-Extra Castricum

Vind je het leuk om nog een keer te gymmen? Wil jij graag werken aan je motorische vaardigheden en wil je meer zelfvertrouwen krijgen in bewegen? Vind je het leuk om te sporten met andere kinderen uit de gemeente Castricum? Zit je in groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs? Meld je dan aan voor deze gratis naschoolse gymles van Team Sportservice Kennemerland!

We gymmen elke woensdagmiddag van 13.10-14.10 uur in de gymzaal naast de Juliana van Stolberg in Castricum (bij voldoende aanmeldingen worden 2 tijden gemaakt: groep 3 t/m 5 van 13.10-14.00 uur en groep 6 t/m 8 van 14.00-14.50 uur.). De les bestaat uit verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld balanceren, zwaaien, klimmen, springen, balspellen, tikspellen en stoeivormen. Eigenlijk alles wat je doet tijdens een gymles op school, maar dan kan je nog een keer rustig oefenen. Een groep bestaat uit maximaal 12 kinderen, hierdoor is er veel tijd en aandacht voor iedereen.  

Als je mee wilt doen kun je je aanmelden met het formulier hieronder. Een medewerker van Team Sportservice Kennemerland neemt vervolgens contact op om een afspraak te maken voor een proefles.

Aanmelden Proefles Gym-Extra Castricum 2022/2023