HomeNieuwsSporty Mondays

Sporty Mondays

Team Sportservice en Pluspunt organiseren vanaf heden elke maandag Sporty Mondays. Ben jij 12 jaar of ouder en vind jij sporten leuk, maar wil jij ook kennismaken met verschillende soorten sport? Kom dan elke maandag naar de gymzaal bij Louis Davidscarré van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Team Sportservice organiseert in samenwerking met Stichting Pluspunt verschillende sportactiviteiten voor jongeren vanaf 12 jaar: Sporty Mondays. Wil jij actiever worden en de week goed beginnen kom dan met ons meedoen.

Tijdens Sporty Mondays geven buurtsportcoach Christopher en jongerenwerker Robert jongeren laagdrempelig de kans om meer te bewegen en tegelijkertijd kennis te maken met verschillende soorten sport. Naast balsporten, komen bijvoorbeeld ook bootcamp, zelfverdediging en surfen aan bod. Deelname aan deze activiteiten zijn meestal gratis. Voor sommige activiteiten vragen wij een kleine bijdrage van de deelnemers.

Deze activiteit wordt georganiseerd vanuit de BuurtSportVereniging ZO! Zandvoort. De BuurtSportVereniging (BSV) heeft tot doel samen met bewoners te komen tot een duurzaam sportaanbod en verbeterde sportparticipatie wat bijdraagt aan een ideale wijk waarin mogelijkheden zijn voor een leven lang sporten voor iedereen, van jong tot oud. Zo kunnen zij meer sporten en bewegen, maar ook helpen om sportactiviteiten te organiseren met elkaar.

Meer info

Volg ons op Facebook Sport Heemstede-Zandvoort, Instagram bsv_zandvoort en Twitter Sportservice HeZa. Neem voor vragen contact op met Christopher Manuputty, 023 – 573 46 79