HomeProgramma Losse Heupen club

Programma Losse Heupen club

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Minder fit en hebt moeite met bewegen. Ga dan “hup in de benen!” met de Losse Heupen Club. 

Lekker kunnen blijven gaan en staan staat bij iedereen hoog op de wensenlijst. Mobiliteit geeft immers veel vrijheid en plezier. Een periode van ziekte of minder kan bewegen kan er ook voor zorgen dat jouw mobiliteit beperkter is geworden. Beperkte mobiliteit zorgt ervoor dat je minder beweegt en dat kan er weer voor zorgen dat je nog minder mobiel wordt. Een vicieuze cirkel dus. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Herken je dat? 

  • dat je moeilijker op staat uit een stoel 
  • je sneller uit balans raakt 
  • je minder verder kan lopen 

Kortom: ben je minder fit en heb je moeite met bewegen? Vul dan op deze pagina het formulier in en regel in 2 minuten de aanmelding voor het Blijf Gaan en Staan programma.

Wat gebeurt er na aanmelding? 

Onze Buurtsportcoach gaat met je in gesprek over jouw aanmelding. Samen bekijken wij of het zinvol is welk programma het best bij u past.  

Optie 1  

Je voelt je vitaal maar merkt wel dat je wat strammer wordt? Dan nodigen we je uit voor de informatiebijeenkomst van het programma.

Optie 2 

Bewegen gaat lastiger en je bent wel eens uit balans geweest of gevallen 

Een van onze specialisten Franka Fels, Jorine Vermey Vermeulen, Inge Kessels Monique Piepers of Vanja Rutten maakt een afspraak met u. Dit consult zit in de basisverzekering, maar gaat ten koste van uw eigen risico. Tijdens het bezoek bij de ergotherapeut worden testen afgenomen en krijgt u advies hoe u uw mobiliteit kunt verbeteren. Dit bezoek duurt ongeveer 1 uur. 

Franka, Jorine, Inge of Vanja vertellen u, indien nodig, welke onderdelen van het programma nog meer geschikt zijn en hoe u die kunt volgen. 

Doe jij mee met de Losse Heupen Club? Vul dan onderstaand formulier in:

0
YOUR CART
  • No products in the cart.