HomeZomerprogramma kids 2020

Zomerprogramma kids 2020

Ook deze zomer biedt Team Sportservice Haarlemmermeer een sport- en spelprogramma aan voor kids van 4 tot en met 14 jaar. Bezorg jouw kinderen een geweldige zomer dicht bij huis met ons Spelletjes Parcours, Expeditie Robinson, Archery Tag en de Sportvierdaagse.

Spelletjes Parcour voor groep 1 en 2

Onze docenten zetten een speelparcours uit waar jouw kind lekker in kan dansen, mikken en rennen. Lees hier alles over het Spelletjes Parcours, zoals de data, tijden en locaties.

Expeditie Robinson (6 t/m 12 jaar)

Waan je in de wereld van Expeditie Robinson: maak een teamvlag, laat je spierballen zien met touwtrekken en ga de strijd aan bij het kokosnotentrefbal. Lees hier alles over Expeditie Robinson, zoals de data, tijden en locaties.

Archery Tag (6 t/m 12 jaar)

Archery Tag is een combinatie van trefbal en paintball met pijl en boog: je moet in beweging blijven om jezelf te beschermen én om pijlen te bemachtigen. De pijlen hebben een foamtop, doen geen pijn en zijn veilig. Lees hier alles over Archery Tag, zoals de data, tijden en locaties.

Sportvierdaagse (6 t/m 14 jaar)

Tijdens de Sportvierdaagse beleven de kinderen vier dagen lang heel veel sport- en spelplezier. Op het programma staan voetbal, tennis, hockey, atletiek en nog veel andere activiteiten zoals groepsspelen en stormbanen. Lees hier alles over de Sportvierdaagse, zoals de data, tijden en locaties.

Inschrijven verplicht

Voor alle activiteiten is het verplicht om je in te schrijven. Zo garanderen we de veiligheid en voldoen we aan de corona-richtlijnen. Er is beperkt plek, vol = vol.