HomeVeilig Sporten: hét platform om nieuwe leden te werven tijdens corona

Veilig Sporten: hét platform om nieuwe leden te werven tijdens corona

Team Sportservice is blij dat de maatregelen om te sporten vanaf 11 mei zijn versoepeld. We begrijpen dat het een lastige tijd is voor sportaanbieders en dat het vinden van nieuwe leden moeilijker gaat in deze tijd. Daarom wijzen we u graag op het nieuwe platform om de sportvereniging en lessen te promoten: Veilig Sporten.

Wat is Veilig Sporten?

Er is gekozen voor centraal gecoördineerde en veilige opstart. Daarom kunnen verenigingen activiteiten op Veilig Sporten aanmelden. Het inschrijfsysteem (van Cultuur- & Sportstimulering Nederland is hier speciaal voor in het leven geroepen. Het platform is ontwikkeld om het regionale sport- en cultuuraanbod inzichtelijk te maken. Inwoners
kunnen zich direct online inschrijven op jouw activiteiten. Voor de sportaanbieder is het een handig hulpmiddel om nieuwe leden te werven en promotie te maken voor hun vereniging.

Premier Rutte heeft opgeroepen om te kijken naar de mogelijkheden, zodat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen. Ook het betrekken van de niet-leden van verenigingen werd nadrukkelijk benoemd door Rutte. Dit biedt een mooie kans om inwoners weer in beweging te krijgen en iedere vereniging binnen Haarlemmermeer een podium te bieden.

Hoe werkt het?

Alle sportaanbieders is gevraagd om hun aanbod op Veilig Sporten te plaatsen. Indien er iets wijzigt in het programma, kan de vereniging dit zelf aanpassen.

Bekijk hier de uitleg over Veilig Sporten