HomeScootmobielclub Overbos

Scootmobielclub Overbos

Elke week trekt de Scootmobielclub Overbos er op uit en komen ze in beweging. In de buitenlucht rijden de deelnemers onder begeleiding een mooie route in de omgeving. De docent geeft tips over de scootmobiel en beweegt met binnen ieders mogelijkheden. De Scootmobielclub Overbos is voor de beginnende én de ervaren rijder. Dankzij de scootmobiel zijn veel mensen weer in staat om erop uit te gaan. De buitenlucht draagt niet alleen bij aan je conditie, maar verfrist ook de geest en vergroot je sociale netwerk.

Gratis proefles

Ben je in bezit van een scootmobiel? Kom dan een keer langs voor een gratis proefles. Je krijgt tips over je mobiel en leert bewegen binnen je eigen mogelijkheden. Na afloop drinken we samen een kopje koffie of thee en praten we gezellig bij.

Meer informatie

De Scootmobielclub Overbos gaat elke vrijdag van 12.15 tot 13.15 uur op pad en vertrekt bij wijkgebouw De Boskern, Liesbos 24, Hoofddorp. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij Dennis GoversNeem voor informatie contact op met Dennis Govers via 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.