HomeNieuw-Vennep in Beweging

Nieuw-Vennep in Beweging

Nieuw-Vennep in Beweging biedt vijf verschillende beweeglessen aan voor 50-plussers. Dansexpressie, Dynamic Tennis, In Beweging met Duco Bauwens, In Beweging voor Ouderen en een cursus Zeker Bewegen.

Elke dag van de week staat er een andere les op het programma. Op maandag start de week met Dansexpressie, hierin ontdekken de deelnemers dans aan de hand van een thema. Op dinsdagen biedt Duco Bauwens een beweegles aan om conditie en kracht te verbeteren. De woensdag staat in het teken van sport en spel met Dynamic Tennis; hier wordt gespeeld op een kleiner veld en met een zachte bal.

Op donderdagen is In Beweging voor Ouderen, waarbij de deelnemers ook zelf kunnen aangeven waar ze behoefte aan hebben. De week wordt afgesloten met Zeker Bewegen, een beweegles om fit en soepel te worden en/of te blijven. Doordat de lessen allemaal in groepsverband zijn, is er ook de mogelijkheid om sociale contacten op te doen.

Rooster Nieuw-Vennep in Beweging

ActiviteitDagTijdLocatieAanmelden via
In Beweging met Duco BauwensDinsdag10.00 - 11.00 uurFit Center Nieuw-Vennep, Bergmanstraat 11A, Nieuw-Vennepgeefjeop@gmail.com
Maak kennis met Dynamic TennisWoensdag10.00 - 11.00 uurTV Nieuw-Vennep, Fandango 15, Nieuw-Vennepevenementen@tvnieuwvennep.nl
In Beweging voor OuderenDonderdag14.00 - 15.00 uurPier K, Harmonieplein 2, Nieuw-Vennepsvanherk@cordaan.nl
Zeker Bewegen
Start dinsdag 3 maart 2020
Dinsdag (10 weekse cursus)10.00 - 11.00 uurJudo Yushi, Lucas Bolsstraat 7, Nieuw-Vennepdtervelde@teamsportservice.nl

Meer informatie

De lessen van Nieuw-Vennep in Beweging kosten € 4 per keer. Betalen gaat via een strippenkaart van 10 lessen. Deze strippenkaart is voor alle lessen te gebruiken. Neem bij vragen contact op met Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.

Nieuw-Vennep in Beweging is een project van Team Sportservice Haarlemmermeer, Gemeente Haarlemmermeer, Stichting Galm, TV Nieuw-Vennep, Fit Center Nieuw-Vennep, Cordaan, ZonMw, Roomtomove, Stichting Maatvast Haarlemmermeer en Hogeschool Inholland.