HomeKabouterpad Haarlemmermeerse Bos

Kabouterpad Haarlemmermeerse Bos

!! Let op: wil je het Kabouterpad lopen? Vergeet niet hier vooraf in te schrijven !!

Wist je dat er kabouters in het Haarlemmermeerse Bos wonen? Ja, echt waar. Als je goed kijkt, zie je ze soms lopen en kom je sporen tegen. De kabouters hebben van alles te vertellen. Zo kletsen ze wat af over de natuur, sport en bewegen en een gezonde leefstijl. Je kan dus ook nog wat leren van deze bijzondere kabouters.

Het Kabouterpad is een leuke en leerzame speurtocht voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.  De kinderen speuren het bos af en kunnen samen met hun ouders de paaltjes met QR-codes scannen met een mobiele telefoon. Elke QR-code heeft een leuk verhaaltje, opdracht of vraag. Deze beweegopdrachtjes en weetjes veranderen elk seizoen van inhoud.

Je vindt de start van het Kabouterpad op het grasveld naast Papa’s Beach House, IJweg 961, 2131 LV in Hoofddorp. Bij Papa’s Beachhouse kun je een tasje gevuld met inhoud ophalen (dit kan vanaf 15 oktober). Het tasje is in bruikleen, de kaboutermuts mogen de kinderen houden. Op de dag dat je gaat lopen, kun je na inschrijving via onderstaande link de tasjes ophalen tussen 10.30-17.00 uur.

De route bevat 20 kabouters (10 blauwe (heenweg) en 10 groene (terugweg) en duurt ongeveer 1 uur. Houd rekening met speeltoestellen op de route, waardoor de tocht wat langer zou kunnen duren.

  • Start kabouterpad: Papa’s Beach House, IJweg 961, 2131 LV in Hoofddorp 
  • Leeftijd: 3 t/m 6 jaar 
  • Kosten: € 3,50 

Inschrijven Kabouterpad

Heb je vragen over het Kabouterpad? Neem dan contact op via e-mail of bel 023 – 205 55 00.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.