HomeKabouterpad Haarlemmermeerse Bos

Kabouterpad Haarlemmermeerse Bos

Het Kabouterpad wordt op 7 mei officieel geopend. Tot die tijd wordt er nog aan het Kabouterpad gewerkt en is deze nog niet klaar voor gebruik. We adviseren je om na 7 mei terug te komen. Dan is het Kabouterpad helemaal af en kan je volop genieten van alle opdrachten.

Wist je dat er kabouters in het Haarlemmermeerse Bos wonen? Ja, echt waar. Als je goed kijkt, zie je soms lopen en kom je sporen tegen. De kabouters hebben van alles te vertellen. Zo kletsen ze wat af over de natuur, sport en bewegen en een gezonde leefstijl. Je kan dus ook nog wat leren van deze bijzondere kabouters.

Het Kabouterpad is een leuke en leerzame speurtocht voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.  De kinderen speuren het bos af en kunnen samen met hun ouders de paaltjes met QR-codes scannen met een mobiele telefoon. Elke QR-code heeft een leuk verhaaltje, opdracht of vraag. Je vindt de start van het Kabouterpad op het grasveld naast Papa’s Beach House, IJweg 961, 2131 LV in Hoofddorp.

Meivakantie – Opening kabouterpad

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseert Team Sportservice een de opening van het Kabouterpad met allerlei activiteiten, zoals een springkussen en een schminktafel. Ook kunnen de kinderen het Kabouterpad aflopen en krijgen ze een leentasje, kaboutermuts en kleurplaat. De mooiste tekeningen zijn een prijsje waard.

 

 

 

Heb je vragen over het Kabouterpad? Neem dan contact op via e-mail of bel 023 – 205 55 00.