HomeJouwSportPas – flexibel sporten

JouwSportPas – flexibel sporten

Probeer een nieuwe sport met JouwSportPas; in de zaal of het zwembad, op het veld, in een team of juist individueel. Zo kom je erachter wat jij leuk vindt! Welke sport kies jij?

  1. Geen verplichtingen
    Met JouwSportPas koop je maximaal vier lessen bij de sportvereniging en heb je verder geen verplichtingen.
  2. Nooit meer vervelen
    Probeer vijf keer in een jaar een andere sport met JouwSportPas. Bekijk het aanbod, laat je inspireren en kies eens iets nieuws, zoals synchroonzwemmen, bowling, krav maga of rugby.
  3. Voor iedereen
    JouwSportPas heeft aanbod voor 2-jarigen tot en met volwassenen. Zo kan iedereen een leven lang sportplezier beleven.

Vijf periodes

In een jaar zijn er vijf periodes waarin JouwSportPas wordt aangeboden. Je aanmelding geldt voor één periode, daarna moet je je opnieuw inschrijven. Of je kan je natuurlijk inschrijven bij de sportvereniging. Het sportaanbod kan verschillen per periode. Zo zijn er in de wintermaanden sporten als snowboarden en schaatsen en staat de lente meer in het teken van buitensporten.

Aanmelden en betaling

JouwSportPas heeft een eigen website waar je je moet aanmelden. Selecteer de doelgroep, kies je sport, bekijk de prijs en schrijf je in. Je inschrijving is pas definitief als je de betaling hebt voltooid. Dit gaat via iDEAL. Neem bij vragen of problemen met inschrijven of de betaling contact op met Esther de Heij via e-mail of 023 – 205 55 00.