HomeJouwSportPas voor verenigingen

JouwSportPas voor verenigingen

JouwSportPas (JSP) is een leuke en laagdrempelige manier voor inwoners van alle leeftijden om verschillende sporten te ontdekken. De deelnemers ervaren alle ins and outs van de sport en maken kennis met de sportaanbieder. Dit kan tijdens een reguliere les of tijdens een speciale JSP-les. Na de kennismakingslessen besluit een deelnemer of hij/zij lid wil worden, dit is niet verplicht.

De sportaanbieder kiest zelf hoeveel lessen worden aangeboden (maximaal 4). Alle JSP-activiteiten worden geplaatst op de speciale activiteitenwebsite van Team Sportservice. JouwSportPas is geschikt voor alle leeftijden.  Zo hebben we naast heel veel lessen voor schoolkinderen ook korfbal en dansen voor 4- en 5- jarigen, kickboksen voor jongeren en fietsen en badminton voor volwassenen.

“Dankzij de JSP konden we van 1 naar 2 lessen bij HSW Krav Maga. Van de 9 kinderen die via JSP bij ons sportten, zijn er 8 gebleven! Daarnaast hebben we nog een vader, broertje en vriendjes als nieuwe leden ingeschreven. Met 11 nieuwe leden hebben we nieuw lesuur kunnen opstarten. Dat is een mooi resultaat voor onze sportschool”, aldus Ronald Swint.

Verenigingen kunnen zich aanmelden via coördinator Esther de Heij via e-mail of 023 – 205 55 00.

JouwSportPas onder Schooltijd (JSPOS)

Laat basisschoolleerlingen en scholieren het plezier van jouw sport ervaren met JouwSportPas onder Schooltijd (JSPOS). Jouw trainers bezoeken de scholen om door middel van clinics de sport en de vereniging te promoten en nieuwe leden te werven. Met de clinics onder schooltijd bereik je als vereniging in een keer een grote doelgroep.

JouwSportPas onder Schooltijd is inzetbaar in alle klassen op het primair- en voortgezet onderwijs tijdens gymlessen, extra beweegmomenten of sportdagen. Ook zet Team Sportservice zich actief in om meer aanbod voor 2- tot en met 6-jarigen aan te bieden op kinderopvangen.

Neem bij vragen over JouwSportPas onder Schooltijd contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.