HomeJeugdSportPas voor sporters

JeugdSportPas voor sporters

De JeugdSportPas is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende sporten. Zo kan iedereen van 0 tot 100 ontdekken welke sport het beste bij ze past. Bekijk hier het huidige aanbod en meld je direct aan voor een van de sportlessen. 

Diversiteit aan sporten

Dankzij de JeugdSportPas kun je van alles uitproberen, in de zaal of het zwembad, op het veld, in teamverband of individueel. Je komt er zo achter waar je het meest plezier in hebt en misschien ontdek je wel een verborgen talent! Je kunt met de pas vier keer meedoen met een les of training. Tijdens deze lessen leer je alle basisvaardigheden van de sport die je hebt gekozen. De JeugdSportPas is de ideale manier om niet alleen een sport uit te proberen, maar ook kennis te maken met de sportaanbieder. Na de kennismakingslessen besluit je of je al dan niet lid wil worden van de club, je bent nergens toe verplicht.

Aanmelden en betaling JeugdSportpas

De JeugdSportPas heeft een eigen website waar je je aan kunt melden en betalen. Betalen voor de kenningsmakingslessen gaat via iDEAL, hierdoor is inschrijven tot kort voor de start van de eerste les mogelijk. Voor vier lessen betaal je € 11,-. Wie geen beschikking heeft over internet(bankieren) kan telefonisch contact opnemen met Esther de Heij van Team Sportservice Haarlemmermeer via 023 – 205 55 17. Meteen aanmelden kan hier. Voor huishoudens met een laag inkomen is het mogelijk een bijdrage te vragen aan Stichting Leergeld.

Verenigingen

De JeugdSportPas wordt georganiseerd door Team Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen, sportorganisaties, basisscholen en middelbare scholen in de Haarlemmermeer. Verenigingen die ook kennismakingslessen willen aanbieden om zo nieuwe leden te werven, kunnen contact opnemen met Esther de Heij via 023 – 205 55 17.

Onderwijs

De eerste les van de JeugdSportPas kan ook onder schooltijd worden uitgevoerd. De kinderen maken kennis met één of meerdere sporten tijdens de reguliere gymles en kunnen zich daarna inschrijven voor de vervolglessen bij de sportvereniging. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden met Esther de Heij.