HomeFitte start

Fitte start

‘Fitte Start’ is een cursus voor kinderen uit de Haarlemmermeer van nul tot en met vier jaar die samen met hun ouders spelenderwijs kennismaken met verschillende beweegspellen en sporten. Gedurende het jaar worden meerdere cursussen. Naast sporten en bewegen is er ook aandacht voor gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar fittestart@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Beweeglessen

Het programma van ‘Fitte Start’ bestaat uit negen sportoriëntatielessen: drie lessen ouder/kind gymnastiek bij gymnastiekvereniging SV Pax, twee keer ouder/kind zwemmen in het SKWA zwembad en nog een activiteit bij een andere vereniging. Daarnaast wordt een bijeenkomst over gezonde voeding gepland. Door mee te doen aan de cursus leert het jonge kind de grondbeginselen van de motorische vaardigheden. Dit biedt een goede basis voor een sportieve en gezonde toekomst.

Samen spelen

Ouders die aan eerdere cursussen hebben meegedaan vinden de cursus erg nuttig. De cursus is niet alleen leerzaam, maar het is ook heel leuk om samen met je kind te spelen en bewegen.

Aanmelden

Deelname aan de volledige cursus kost slechts 30 euro. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Judith Kamps via 023-5575937 of fittestart@sportservicehaarlemmermeer.nl.