HomeCursus Zeker Bewegen

Cursus Zeker Bewegen

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven. Ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven word je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De cursus Zeker Bewegen zorgt ervoor dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen.

Bewegen op eigen niveau

Tijdens de lessen gaan we in groepsverband aan de slag om fitter en soepeler te worden. Daarnaast werken we aan het thema valpreventie. “Bewegen is gezond, daar bestaat geen twijfel over. Door er vroeg bij te zijn, kunnen we een hoop valletsel voorkomen. Daarom starten we deze cursus”, aldus coördinator Daphne Tervelde. Jaarlijks belanden 88.000 ouderen na een struikelincident op de eerste hulp. Uit onderzoek blijkt dat personen die regelmatig bewegen, 50% minder kans hebben op valletsel.

We werken in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Wat je tijdens de lessen leert is meteen toepasbaar in dagelijkse situaties. Daphne Tervelde heeft zelf een judo achtergrond en is zeer ervaren op het gebied van Zeker Bewegen.

Volgende cursus

Op de volgende data en locaties start Team Sportservice Haarlemmermeer met cursussen:

  • 28 februari, Badhoevedorp
  • 8 maart, Badhoevedorp
  • 12 maart, Hoofddorp
  • 19 april, Hoofddorp

Deelname aan de cursus is alleen op inschrijving via Team Sportservice Haarlemmermeer.

Meer informatie en aanmelden

Voorafgaand aan de cursus organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer informatiebijeenkomsten. Heeft u interesse? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst op 5 maart of 12 april bij Daphne Tervelde via 023-205 55 00. De eigen bijdrage voor de cursus bedraagt € 1,-.