HomeNieuwsZomerwandelingen groot succes

Zomerwandelingen groot succes

Samen wandelen in de natuur is niet alleen goed voor de gezondheid, maar het is ook erg gezellig. Daarom organiseert Sportservice Haarlemmermeer de komende periode vijf zomerwandelingen. Aan de eerste twee wandelingen deden in totaal 41 wandelaars mee. Meedoen kan nog steeds! Er staan nog drie wandelingen op het programma.

SociaalDeelnemers aan de wandeling genieten van al het groen en komen tot rust. Naast dat ze lekker in beweging zijn, maken ze ook nieuwe sociale contacten waardoor de wandelingen erg gezellig zijn. “Het is leuk om tijdens de wandeling kennis te maken met nieuwe mensen en een praatje te maken. Door deze wandeling realiseer ik mij ook weer hoe fijn het is om buiten in de natuur te zijn. Dat doe ik eigenlijk te weinig”, aldus één van de deelneemsters.

Tijden en locatiesMeedoen kan nog steeds. Alle wandelingen starten om 9.30 uur. Na de wandeling van anderhalf uur wordt samen gezellig een kopje thee of koffie gedronken. Meedoen kost 3,50 euro per wandeling (inclusief koffie en thee).
AanmeldenMeedoen kan door een e-mail te sturen aan Paula de Wit, pdewit@sportservicehaarlemmermeer.nl of telefonisch via 023-557 59 37. Zij geeft ook graag meer informatie.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.