HomeNieuwsZomerwandeling Grand Tour du Haarlemmermeer

Zomerwandeling Grand Tour du Haarlemmermeer

Wandelen is hartstikke leuk en gezond voor lichaam en geest! Daarom organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer op woensdag 29 augustus het grootse wandelevenement Grand Tour du Haarlemmermeer. Alle inwoners uit de regio – van jong tot oud – zijn welkom om één van de drie afstanden te lopen. Kies jij voor drie, tien of zestien kilometer?

Uitgestippelde routes

De ervaren wandeldocenten van Team Sportservice hebben drie verschillende routes uitgestippeld rond en door Hoofddorp. Door middel van bewegwijzeringsborden lopen de deelnemers drie, tien of zestien kilometer. Onderweg zetten diverse horecagelegenheden hun deuren open voor een kopje koffie of thee en een korte pauze.

De Grand Tour du Haarlemmermeer is voor de beginnende én de geoefende wandelaar; kies de afstand en het looptempo die bij jou passen. De drie kilometerroute is onder begeleiding. Kinderen zijn welkom om deel te nemen onder begeleiding van een volwassene.

Beweeg!

Bewegen is de manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt dat wandelen een gunstig effect heeft op onze weerstand, onze stemming en ons brein. “Beweeg!” roept de bekende professor Erik Scherder van de daken: “Het is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je cognitie!”

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Geef je vóór 24 augustus op via het online inschrijfformulier. De betaling is via iDeal. Tot een half uur voor de start is het ook mogelijk om je ter plekke in te schrijven bij Stal Starro.

Informatie

De Grand Tour du Haarlemmermeer op woensdag 29 augustus start en eindigt bij Stal Starro, IJweg 951, 2131 LV in Hoofddorp (nabij Haarlemmermeerse Bos).

16 km – starttijd 09.45 – 10.00 uur – € 12,50
10 km – starttijd 10.00 – 10.15 uur – € 10,00
3 km – starttijd 10.15 – 10.30 uur – € 7,50

Neem bij vragen contact op met Diane Baas van Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.