HomeNieuwsZomerse aftrap vakantie met Voetbalvierdaagse een groot succes

Zomerse aftrap vakantie met Voetbalvierdaagse een groot succes

Tijdens de eerste week van de zomervakantie in de Haarlemmermeer verzorgde Team Sportservice Haarlemmermeer voor ruim veertig kinderen de Voetbalvierdaagse in Nieuw-Vennep. Het was een groot, zonovergoten succes met veel voetbal, spelletjes en nieuwe vriendschappen.

Tijdens de Voetbalvierdaagse van 23 tot 26 juli 2018 op de velden van SV Dios stond de week, uiteraard, volledig in het teken van voetbal. Kinderen van zes tot veertien jaar verbeterden op speelse wijze hun techniek, leerden samenwerken en maakten vooral veel plezier. “We vinden het belangrijk dat we elke dag een gevarieerd programma hebben en dat is gelukt!”, vertelt organisator David Zonneveld van Team Sportservice Haarlemmermeer. “Zo speelden we voetbalspellen als voethonkbal, verover de voetbal en dokter dokter, organiseerden we een straatvoetbaltoernooi en sloten we elke dag af met verschillende vormen van partijspellen”.

Nieuw dit jaar was het gebruik van de PilaFoot en de SmartGoals. Deze innovatieve middelen helpen de kinderen om hun voetbalspel te verbeteren, zoals het reactievermogen bij het passen of coördinatie door hooghouden te oefenen. Een extra uitdaging dit jaar was het weer. Met temperaturen van boven de dertig graden en weinig beschutting kon het flink warm worden op het terrein. De opblaasbare waterglijbaan en de voetbalspellen met water werden na vier dagen door de kinderen bestempeld als favoriet. “Wat is er nou een mooier begin van je zomervakantie dan heel veel voetbal, mooi weer en waterspelletjes? Wij kijken alweer uit naar volgend jaar!”

Bekijk hier de foto’s van de Voetbalvierdaagse 2018.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.