HomeNieuwsZevende SportFair in Haarlemmermeer een feit!

Zevende SportFair in Haarlemmermeer een feit!

Op zondag 28 mei 2017 staat gemeente Haarlemmermeer weer in het teken van de jaarlijkse SportFair. Het wordt de zevende keer dat de SportFair plaats vindt bij de Toolenburgerplas. Ook dit jaar wordt de Toolenburgerplas-run gekoppeld aan de SportFair. Met het enthousiasme van de verenigingen en bedrijven ieder jaar weer gaan wij er ook dit jaar weer een prachtige dag van maken!

SportFair
Op de SportFair kunt zich de hele dag volop vermaken en kennis maken met sport en cultuur. U bent van harte welkom bij de opening om 11.00 uur. De sport- en cultuurprogramma’s duren tot 16.00 uur. Het betreft een dag in de gemeente Haarlemmermeer waarbij sport en cultuur hand in hand gaan. De toegang voor bezoekers tot de SportFair Haarlemmermeer is geheel gratis. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer
SportFair Haarlemmermeer is een sportieve dag voor jong en oud. Tijdens de SportFair is er ook altijd een KinderFunpark aanwezig, dit komt door het site-event ‘de SportFair zeskamp’. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer zal het KinderFunpark van SportFair Haarlemmermeer 2017 adopteren. Zij zullen voor de avontuurlijke kinderen een leuk programma opstellen waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Het Cultuurgebouw
Ook dit jaar zal de SportFair Haarlemmermeer weer samenwerken met Het Cultuurgebouw. Met deze samenwerking wordt de SportFair een podium voor alle “vrije tijds activiteiten” in de Gemeente Haarlemmermeer

Deelname
Er zijn inmiddels al 40 aanmeldingen van verenigingen en bedrijven om zicht te presenteren op de SportFair. Ook interesse om met uw vereniging, bedrijf, sport, cultuur, zorgorganisatie op de SportFair Haarlemmermeer te staan? Dat kan, want iedereen is welkom! Geef u dan op via onze website en laat mensen op een leuke manier kennis maken met uw vereniging of bedrijf.
Kortom, de SportFair is een mooie dag om gratis kennis te maken met alle activiteiten die gemeente Haarlemmermeer heeft. Natuurlijk met het motto: “Zien en Meedoen”.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.