HomeNieuwsWorkshop verantwoord alcoholgebruik voor verenigingen

Workshop verantwoord alcoholgebruik voor verenigingen

IVA - kantine

Het kennen van en handelen naar de Drank- en Horecawet (DHW) blijkt een complexe kwestie voor vrijwilligersorganisaties. De wet is sinds 1 januari 2014 van kracht en geldt ook voor sportverenigingen. Team Sportservice helpt: in één avond zetten wij de DHW (weer) bij de sportclubs op de kaart.

Aan de hand van een kleine workshop onder leiding van Nico van der Lely – kinderarts en expert op het gebied van jeugd en alcohol – kijken we naar de rol van de vereniging, gezette stappen en gewenste samenwerkingspartners. Team Sportservice organiseert in samenwerking met het NOC*NSF een korte, praktische en resultaatgerichte cursus van één avond om ook uw vereniging handvatten te bieden voor verantwoord alcoholgebruik. De wet wordt gehandhaafd en indien bij controles de vereniging niet voldoet aan haar verplichtingen, zijn de boetes fors.

Heeft u interesse?

Bij voldoende interesse organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer de cursus in de regio. Voor deelname aan de cursus Verantwoord Alcoholgebruik vraagt Team Sportservice geen eigen bijdrage. De cursus vindt plaats in het najaar 2018 in de regio Haarlemmermeer. Geef vóór 30 april 2018 via het interesseformulier aan of jouw sportvereniging interesse heeft om deze cursus te volgen:

Interesseformulier workshop ‘verantwoord alcoholgebruik’.

Neem bij vragen contact op met Team Sportservice Haarlemmermeer via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.