HomeNieuwsWijkfeest Bornholm pakt het sportief aan

Wijkfeest Bornholm pakt het sportief aan

De flyer van wijkfeest Bornholm

17 september is iedereen welkom bij wijkfeest Bornholm. Er is van alles te doen voor jong én oud. Kom lekker mee sporten, je spullen verkopen, eten en drinken of mee dansen en zingen met diverse artiesten.

Samenwerking wijkraad Bornholm

Zondag barst het feest tussen 11.00 en 17.00 uur los in Bornholm. Dankzij de samenwerking met Team Sportservice Haarlemmermeer, Meerradio, Buurtcentrum ’t Kattengat, kanovereniging de Waterwolf en verpleeghuis Bornholm heeft de wijkraad weer een fantastisch programma neergezet.

Gratis meedoen

Iedereen kan gratis meedoen aan de activiteiten in en om winkelcentrum Skagerhof en op het grasveld achter de Jumbo. Kinderen kunnen een zakcentje verdienen door op een kleedje spullen te verkopen, voor de volwassenen is er een kofferbakmarkt. Nieuwe spullen koop je op de braderie en je eten en drinken sport je er weer af met de activiteiten van Team Sportservice Haarlemmermeer. Of ga lekker kanovaren met de Waterwolf! Ook in het buurtcentrum is van alles te doen dus vergeet daar niet binnen te lopen.

Vervoer met paardentram

Bewoners van verpleeghuis Bornholm worden met een Paardentram vervoerd en kunnen ook meegenieten van alle festiviteiten. Meerradio is de hele dag aanwezig en verzorgt een live uitzending vanaf het terrein.

Inschrijven kofferbakmarkt en braderie

Voor de kofferbakmarkt en braderie kun je je inschrijven via de website van wijkraad Bornholm, www.wijkraadbornholm.nl. Voor andere activiteiten is aanmelden niet nodig.

Meer informatie wijkfeest Bornholm

Neem voor meer informatie over het wijkfeest in Bornholm contact op met Robert van de Graaf via 023 – 557 59 37.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.