HomeNieuwsWekelijkse sportieve avondwandeling in Floriande

Wekelijkse sportieve avondwandeling in Floriande

“Wandelen is gezond en ook nog eens hartstikke gezellig”, zeggen de wandelaars van Team Sportservice Haarlemmermeer unaniem. Ook op donderdagavond is er een groep actief. De deelnemers verzamelen bij Gezondheidscentrum Floriande om de dag sportief af te sluiten met een avondwandeling van drie tot vijf kilometer.

Sportief wandelen

Sportief wandelen is iets anders dan ‘gewoon’ een stukje wandelen. Door de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het mee: sportief wandelen is stevig doorwandelen in een tempo van vijf tot zeven kilometer per uur, waarbij altijd adem overblijft om een gesprekje te voeren. Soms heb je een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk in beweging te komen.

Trainen met elkaar is gezellig en het is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een doel. Samen in de buitenlucht een tochtje maken, draagt ook bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van jezelf en anderen. Wekelijks iets doen met een vertrouwd en bekend groepje geeft veel mensen energie.

Gratis proefles

In Floriande wandelt Team Sportservice Haarlemmermeer elke donderdag van 19.30 – 20.30 uur. De wandeling start en eindigt bij Gezondheidscentrum Floriande, Waddenweg 1, Hoofddorp.

De eigen bijdrage voor deze wandelgroep is € 2 per keer. Iedereen is welkom om mee te lopen, de eerste les is gratis.

Neem bij vragen contact op met coördinator Yaël Goudsmit via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.