HomeNieuwsWekelijks basketballessen voor kinderen in Nieuw-Vennep

Wekelijks basketballessen voor kinderen in Nieuw-Vennep

Kinderen van 5 tot en met 12 jaar in Nieuw-Vennep kunnen weer basketballen. Woensdag 26 oktober beginnen Basketball’sCool lessen. De lessen vinden elke woensdag plaats in gymzaal Sandestein van 17.00 tot 18.00 uur. Basketbalverenigingen The Challengers en BV Hoofddorp starten dit initiatief in samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer. Het concept werd afgelopen jaar met veel succes getest in Hoofddorp en Zwanenburg.

Gratis proeflesBasketball’sCool is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om te basketballen, maar (nog) niet lid willen worden van een vereniging. De eerste keer kunnen kinderen gratis meedoen. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs! Neem wel sportkleding, zaalschoenen en een goed humeur mee.

StrippenkaartAls kinderen na de eerste training enthousiast zijn, kunnen zij een strippenkaart kopen voor dertig euro. Met deze strippenkaart kunnen tien trainingen volgen. Dit betekent dat alleen wordt betaald voor de lessen waaraan een deelnemer daadwerkelijk meedoet!

STARBij Basketballs’Cool wordt gewerkt volgens het STAR-principe: sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect. Deze waarden staan centraal tijdens de trainingen. Er wordt gespeeld met een kleine bal en lage baskets. Door de drie-tegen-drie vorm komt iedereen veel aan de bal en krijgt iedereen de kans om te scoren.

Meer informatieMeedoen? Kom gewoon langs, aanmelden is niet nodig. Met vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met combinatiefunctionaris Bas Theeuwen van Sportservice Haarlemmermeer. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 023-557 59 37 of e-mailadres btheeuwen@sportservicehaarlemmermeer.nl

0
YOUR CART
  • No products in the cart.