HomeNieuwsWeek van de Valpreventie: kom in beweging

Week van de Valpreventie: kom in beweging

Van 28 september tot en met 4 oktober 2020 is de Week van de Valpreventie. Door actief te blijven wordt de kans op vallen en beperking in beweging verkleint. Daarom organiseert sportloket Team Sportservice samen met een aantal partners nieuwe lessen gericht op (langer) gezond blijven bewegen.

Het is voor iedereen belangrijk om voldoende te bewegen. Ook als je ouder wordt en de bewegingsvrijheid wat afneemt. Door toch wekelijks te bewegen wordt je fitter, maar ook stabieler. Met de beweeglessen In Balans in Beweging ga je soepel en zeker door het leven. In de les werk je op een veilige manier aan balans en coördinatie, zodat je daar in het dagelijks leven profijt van hebt. Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er veel persoonlijk aandacht is.

Voorafgaand aan de nieuwe cursussen worden informatiebijeenkomsten georganiseerd. Hier legt de docent onder het genot van een kopje koffie of thee de inhoud van de les en het belang van beweging in het kader van valpreventie uit.

Hoofddorp

In Hoofddorp vinden twee beweeglessen plaats. Elke woensdag kan je terecht bij Fysiotherapie Hoofddorp. De wekelijkse les is van 14.00-15.00 uur. Geïnteresseerden kunnen langskomen tijdens de informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op vrijdag 23 oktober 2020 om 13.00 uur aan de J.C. Beetslaan 161 in Hoofddorp.

Op donderdagen verzorgt Club Kops In Balans in Beweging. De les is van 10.00 – 11.00 uur op de Hoofdweg 861 in Hoofddorp. Ook hier is voorgaand een informatiebijeenkomst. Deze is op donderdag 22 oktober 2020 om 11.00 uur op hetzelfde adres.

Nieuw-Vennep

Elke dinsdag verzorgt Judo Yushi In Balans in Beweging van 10.00 – 11.00 uur op de Lucas Bolsstraat 7 in Nieuw-Vennep. De informatiebijeenkomst is op dinsdag 13 oktober 2020 om 10.00 uur. Kom gerust langs voor meer informatie.

Neem bij vragen contact op met Daphne Tervelde van Team Sportservice Haarlemmermeer via dtervelde@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.