HomeNieuwsWeek voor de gezonde jeugd: 5 tot 10 maart 2018

Week voor de gezonde jeugd: 5 tot 10 maart 2018

Alle kinderen verdienen het om gelukkig en gezond te leven. Een beweegvriendelijke buurt, een gezonde schoolomgeving en ouders die kennis hebben van de schijf van vijf, zouden dan ook de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Daarom organiseert Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) van 5 tot en met 10 maart de Week voor de gezonde jeugd; een week waarin we ons samen landelijk en vooral lokaal hard maken voor een gezonde generatie.

Team Sportservice Haarlemmermeer zet zich het gehele jaar door in voor een gezonde jeugd met gratis sportinstuiven en lessen zaalvoetbal en de JeugdSportPas. Daarnaast hebben wij tijdens Club Extra aandacht voor kinderen die het lastig vinden om goed deel te nemen aan activiteiten op een reguliere sportvereniging, gymles of bij het buitenspelen. We helpen ouders en kinderen om succesvol en effectief te werken aan een gezond gewicht tijdens Fit 4 Life Kids en met MRT biedt Team Sportservice kinderen die moeite ervaren bij het sporten en spelen extra ondersteuning in hun motorische ontwikkeling.

Wat kan jij deze week doen tijdens de Week voor de gezonde jeugd? Vervang frisdrank en sap voor kraanwater, kies voor bewegend leren op school en ga eens wandelen. Zo blijven wij gezond!

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.