HomeNieuwsWandelen voor Beginners in Overbos

Wandelen voor Beginners in Overbos

Wandelen in de buitenlucht verbetert niet alleen de conditie, maar verfrist ook de geest en vergroot je sociale netwerk. Beginnende en minder geoefende lopers kunnen elke donderdagochtend om 11.00 uur meedoen met Wandelen voor Beginners in Overbos.

Meedoen op eigen niveau

Ook voor mensen die minder goed ter been zijn, met een rollator lopen of weinig uithoudingsvermogen hebben is dit een uitstekende activiteit. De deelnemers worden begeleid door een professionele docent van Sportservice Haarlemmermeer, die de les aan het niveau van de individuele wandelaars aanpast. Tijdens het wandelen komen verschillende thema’s aan bod, zoals wandelhouding, kracht en conditie.

Gratis proefles en aanmelden

Aanmelden kan bij Yaël Goudsmit via 023-557 59 37.

  • Wie een keer mee wil wandelen kan zich opgeven voor een gratis proefles.
  • Deelname kost daarna € 2 per les, inclusief koffie of thee na afloop.
  • Er is ook een strippenkaart: 10 lessen voor € 20.
  • De les gaat altijd door, bij erg slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen voor een beweegactiviteit.

Verzamelen

We verzamelen om 11.00 uur bij kerkgebouw De Ark, gelegen aan Muiderbos 36 in Hoofddorp. Wil je graag meewandelen, maar heb je een minimum inkomen? Neem dan contact op met Meerwaarde voor de mogelijkheden.

Persoonlijk beweegadvies

Ook voor persoonlijk sportadvies kun je terecht bij Sportservice Haarlemmermeer. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en brengen je in contact met verschillende sportaanbieders.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.