HomeNieuwsWandelen in Overbos, bewegen op elk niveau

Wandelen in Overbos, bewegen op elk niveau

Lekker actief zijn en genieten van de natuur, het kan in Overbos. Wandelen is goed voor lichaam en geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Iedereen kan meedoen, ook met scootmobiel of rollator. Sportservice Haarlemmermeer biedt in samenwerking met Gezondheidscentrum Overbos, Meerwaarde en Kerkgemeenschap De Ark verschillende wandelactiviteiten aan.

ScootmobielclubIn januari is de scootmobielclub gestart bij Wijkgebouw De Boskern. Ben je in bezit van een scootmobiel, kom dan een keer langs voor een gratis proefles. Krijg tips over je mobiel en leer bewegen binnen eigen mogelijkheden. De club komt elke vrijdag bij elkaar van 13:30 tot 14:30 uur. Na afloop wordt gezamenlijk koffie gedronken.

Wandelgroep beginners (met of zonder rollator)
Elke donderdag kan iedereen die niet goed ter been is of met een rollator loopt, om 11:15 uur mee wandelen vanaf Gezondheidscentrum Overbos. Doe mee met een rondje door het mooie wijkpark en drink daarna een kop koffie bij Kerkgemeenschap De Ark rond 12:15 uur.

Wandelgroep gevorderdenElke maandag en donderdag start de gevorderden groep om 9:30 uur met wandelen vanaf Gezondheidscentrum Overbos. Loop een heerlijk rondje mee via het Haarlemmermeerse Bos of de Toolenburgse plas, om 10:45 staat de koffie klaar bij het Gezondheidscentrum.

Alle groepen worden begeleid door een professionele docent, na een gratis proefles betalen deelnemers een eigen bijdrage van €2,- per keer.

Meer informatie en aanmeldenAanmelden voor een van de wandelgroepen kan bij Yaël Goudsmit, Buurtsportcoach Overbos, Sportservice Haarlemmermeer. Bel met 023-5575937 of e-mail Yael: ygoudsmit@sportservservicehaarlemmer.nl

0
YOUR CART
  • No products in the cart.