HomeNieuwsWandel mee in de Haarlemmermeer

Wandel mee in de Haarlemmermeer

Bewegen is de manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt dat wandelen een gunstig effect heeft op allerlei terreinen: op onze weerstand, onze stemming en op ons brein.

“Beweeg!” roept de bekende professor Erik Scherder van de daken: “Het is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je cognitie!”

Vooral als u ouder wordt, is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. U heeft een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk in actie te komen. Dat steuntje kan een wandelcubje zijn. Samen trekt u immers gemakkelijker de ‘stoute’ schoenen aan dan alleen.

Samen in de buitenlucht een tochtje maken, draagt bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van uzelf en anderen. Wekelijks iets doen met een vertrouwd en bekend groepje geeft veel mensen energie. Het is prettig om gemist te worden als u een keer niet kunt. Ook als u gebruikt maakt van hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een rollator of wandelstok, kunt u met ons meedoen.

Wandelaanbod Haarlemmermeer

Wilt u graag aansluiten bij een wandelgroep in de Haarlemmermeer? Klik hier voor het wandelaanbod dat bij ons bekend is.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.