HomeNieuwsOnvergetelijk start zomervakantie met Voetbalvierdaagse

Onvergetelijk start zomervakantie met Voetbalvierdaagse

Voor de derde keer trapt Team Sportservice Haarlemmermeer de zomer af met het allerleukste voetbalkamp voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar: de Voetbalvierdaagse. De deelnemers beleven een week met heel veel voetbal en andere activiteiten, zoals lasergamen, trampolinespringen en tennis. De Voetbalvierdaagse vindt plaats van 15 tot en met 18 juli 2019 in Nieuw-Vennep.

Elk jaar nemen meer dan zestig kinderen deel aan het voetbalkamp. Vier dagen lang werken zij op speelse wijze aan hun voetbaltechniek, bijvoorbeeld met Smartgoals, watervoetbal in zwembad De Estafette en midgetvoetgolf. Daarnaast gaan ze lasergamen, trampolinspringen en tennissen. Door samen te werken, leren de kinderen elkaar goed kennen en worden ze echte teamspelers.

De Voetbalvierdaagse is van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. Uitvalsbasis is voetbalvereniging FC VVC in Nieuw-Vennep. Professionele coaches, onder wie ook een oud-profvoetballer, zorgen voor leuke en uitdagende spelletjes en begeleiden de groepen. Alle deelnemers ontvangen een leuk voetbaltenue en gezonde snacks en lunch.

Innovatief voetbal

Een belangrijke spil in het succes van de Voetbalvierdaagse is de aandacht voor techniek. Organisator David Zonneveld: “Plezier is het belangrijkste, maar wij bieden de kinderen meer dan dat. We werken echt aan het verbeteren van het voetbalspel voor ieder kind. We willen dat als je naar huis gaat, je wat geleerd hebt.”

Een belangrijk hulpmiddel daarbij is een innovatieve, technologische bal. Deze staat in contact met een app en daarin lees je bijvoorbeeld de balsnelheid en -curve af. Daarnaast maakt de Voetbalvierdaagse voor het eerst gebruik van SmartGoals. Deze bieden veel uitdaging aan spelers en daarmee trainen ze behendigheid, reactiesnelheid, bewustzijn en uithoudingsvermogen.

Doe mee

De Voetbalvierdaagse is van maandag 15 juli tot en met 18 juli 2019 bij FC VVC in Nieuw-Vennep voor kinderen van zes tot veertien jaar. Opgeven voor de Voetbalvierdaagse kan via de inschrijfwebsite. Neem voor vragen contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.

 

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.