HomeNieuwsVoetbalvierdaagse Nieuw-Vennep

Voetbalvierdaagse Nieuw-Vennep

Van maandag 24 juli t/m donderdag 27 juli kun je in Nieuw-vennep meedoen met de Voetbalvierdaagse van Sportservice Haarlemmermeer. Alle jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar die van voetbal houden zijn welkom.

Deelnemers ontvangen een origineel Voetbalvierdaagse tenue en gaan 4 onvergetelijke dagen meemaken waarin ze niet alleen stappen zetten op sportief gebied maar zich ook sociaal ontwikkelen. 4 fantastische (voetbal)dagen, met onder andere een voormalig profvoetballer als coach, voor slechts €190,- per kind, inclusief lunch en tussendoortjes.

Omdat het belangrijk is voor jonge sporters om zich te ontwikkelen tot veelzijdige, complete atleten, is het Athletic Skills Model geïntegreerd in het programma. Dat betekent dat naast veel voetbal ook judo en atletiek aan bod komen tijdens de trainingen. Er wordt getraind in kleine groepjes, onder leiding van gekwalificeerde voetbaltrainers, die in bezit zijn van hun KNVB licentie en/of ALO diploma, voetbal is hun passie en specialiteit.

Dankzij de samenwerking met Voedingsadviesbureau de Winter is er dagelijks een gezonde lunch en wordt gelet op de energie- en vochtinname, passend bij de (sport)belasting van de kinderen. Een inspanningsfysioloog test onder andere de snelheid, schotkracht, sprongkracht en lenigheid.

Natuurlijk staat in alles plezier centraal. Een panna knockout toernooi, straatvoetbal, voetbalquiz en verschillende fun onderdelen staan allemaal op het programma. Kortom het wordt een week om nooit te vergeten waarna ieder kind een completere voetballer en atleet is geworden en een hoop nieuwe vrienden heeft gemaakt!

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van de Voetbalvierdaagse.
 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.