HomeNieuwsVoetbalvierdaagse groot succes: “Wat een leuke activiteiten, goede organisatie en begeleiding.”

Voetbalvierdaagse groot succes: “Wat een leuke activiteiten, goede organisatie en begeleiding.”

Voor het derde jaar op rij verzorgde Team Sportservice Haarlemmermeer met de Voetbalvierdaagse een geweldige start van de zomervakantie. Bijna 60 kinderen beleefden van 15 tot en met 19 juli sportplezier met tennis, midgetvoetgolf, trampolinespringen, lasergamen en natuurlijk heel veel voetbal.

De derde editie van de Voetbalvierdaagse stond in het teken van multisport. De velden en kantine van FC VVC in Nieuw-Vennep waren de uitvalsbasis en vanuit daar konden de kinderen gemakkelijk lopen naar bijvoorbeeld de midgetvoetgolf, zwembad de Estafette en Tennisvereniging Nieuw-Vennep.

Elke dag werden er meerdere voetbalonderdelen gegeven door de trainers van Team Sportservice. Zo werkten de kinderen aan hun voetbaltechniek met Smartgoals, oefenden ze het ingooien en speelden ze voetbalspellen, zoals dokter dokter en verover de achterlijn. Naast voetbal waren er ook een heleboel andere activiteiten. Op maandag gingen de deelnemers naar midgetvoetgolf, op dinsdag naar Tennisvereniging Nieuw-Vennep en JumpXL, op woensdag watervoetbal en lasergamen in De Estafette en op donderdag was er een gave stormbaan en een freestyleworkshop van Rowdy Heinen.

De kinderen gingen naar huis met een mooi voetbaltenue, een certificaat met team- en pasfoto, een leuke goodiebag en herinneringen aan een prachtige week. Irene Schrijver, de moeder van Teun, vatte het mooi samen: “Wat een leuke activiteiten, organisatie en begeleiding!”

0
YOUR CART
  • No products in the cart.