HomeNieuwsVier dagen voetbalkamp in Nieuw-Vennep

Vier dagen voetbalkamp in Nieuw-Vennep

Team Sportservice Haarlemmermeer trapt de zomervakantie af met een leerzame en onvergetelijke Voetbalvierdaagse. Van 23 tot en met 26 juli 2018 staat voor kinderen van zes tot veertien jaar alles in het teken van voetbal, fungames en vriendschap bij sv Dios in Nieuw-Vennep.

Ook in 2018 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer de Voetbalvierdaagse. Een groot succes, want elk jaar nemen meer dan vijftig kinderen deel aan het voetbalkamp. Van maandag tot en met donderdag staat alles, onder leiding van professionele coaches, in het teken van voetbal en plezier. Het terugkerende thema zijn de wereld kampioenschappen in Rusland.

Innovatief voetbal

Een belangrijke spil in het succes van de Voetbalvierdaagse is de aandacht voor techniek. Organisator David Zonneveld: “Plezier is het belangrijkste, maar wij bieden de kinderen meer dan dat. We werken echt aan het verbeteren van het voetbalspel voor ieder kind. We willen dat als je naar huis gaat, je wat geleerd hebt.”

Een belangrijk hulpmiddel daarbij is een innovatieve, technologische bal. Deze staat in contact met een app en daarin lees je bijvoorbeeld de balsnelheid en -curve af. Daarnaast maakt de Voetbalvierdaagse voor het eerst gebruik van SmartGoals. Deze bieden veel uitdaging aan spelers en daarmee trainen ze behendigheid, reactiesnelheid, bewustzijn en uithoudingsvermogen.

Stormbaan en trampolines

De deelnemers trainen in kleine groepen ingedeeld op leeftijd en niveau. Gekwalificeerde trainers bieden naast voetbal ook andere activiteiten aan: een panna knockout-toernooi, straatvoetbal, WK-voetbalquiz, stormbaan en een middag kopballen en omhalen oefenen op trampolines in de Vespohal. “Hierdoor ontstaan elk jaar nieuwe vriendschappen”, weet Zonneveld uit ervaring. “Ook leggen we veel nadruk op samenwerken. Voetballen doe je niet alleen maar met je team. Samen spelen, samen werken, samen verliezen en samen winnen.”

Doe mee

De Voetbalvierdaagse is van maandag 23 tot donderdag 26 juli 2018 bij sv Dios, Dotterbleomstraat 2 in Nieuw-Vennep voor kinderen van zes tot veertien jaar. Naast het leerzame en gevarieerde programma zorgt de organisatie voor een gezonde lunch en een voetbaltenue. De kosten voor vier dagen Voetbalvierdaagse  bedraagt € 190,-.

Programma:
09.00 – inloop
09.45 – dagopening
10.00 – training
11.30 – pauze
11.45 – training
13.15 – lunch
14.00 – training
15.45 – dagafsluiting
17.00 – ophalen

Opgeven voor de Voetbalvierdaagse kan via www.voetbalvierdaagse.nl. Neem voor vragen contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.
0
YOUR CART
  • No products in the cart.