HomeNieuwsVerenigingen uit Haarlemmermeer op weg naar meer leden

Verenigingen uit Haarlemmermeer op weg naar meer leden

De verenigingen TV Lisserbroek, ZPCH, de Watervrienden, Korfbal Vereniging Badhoevedorp, Bridgeclub Hoofddorp, honkbalvereniging The Bears en Karate Kenamju bieden totaal verschillende sporten aan, maar hebben één ding gemeen: ze zijn op zoek naar meer leden. Daarom volgen zij op kantoor bij Sportservice Haarlemmermeer de cursus Meer Leden in Kortere Tijd.

De methode Meer Leden in Kortere Tijd (MLKT) biedt DE oplossing voor verenigingen die echt een ijzersterke ledenwerfactie willen! Bij MLKT gaan de verenigingen, onder begeleiding van een cursusleider, daadwerkelijk tot actie over. Tijdens vier workshops wordt de ledenwerfactie tot in detail voorbereid. Het zijn stuk voor stuk doordachte acties die door de deelnemers met een oplossingsgerichte en positieve houding worden voorbereid. De totale ledenwerfactie wordt tijdens de workshops gepland en wordt bij voorkeur in dezelfde periode al uitgevoerd.

Tijdens de workshops wordt het de deelnemers makkelijk gemaakt. Van alle te gebruiken middelen (van poster en flyer tot e-mailboodschappen en Facebook) worden makkelijk te bewerken voorbeelden verstrekt.  

De verenigingen, elk met 3-4 cursisten aanwezig op de cursusavonden, hebben 2 van de 4 cursusavonden achter de rug. De basis voor de ledenwerfacties is gelegd. Aan de hand van een draaiboek wordt toegewerkt naar de promotie-acties en de activiteit.

Voor meer informatie over Meer Leden in Kortere Tijd kunt u terecht op www.meerinkorteretijd.nl

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.