HomeNieuwsVeilig Sporten: dé sportwebsite tijdens corona

Veilig Sporten: dé sportwebsite tijdens corona

Vanaf 11 mei 2020 mag iedereen weer buiten sporten en bewegen. Gemeente Haarlemmermeer en Team Sportservice willen dit op een veilige manier mogelijk maken voor inwoners en sportaanbieders. Daarom is het platform Veilig Sporten gelanceerd. Hierop staat al het sportaanbod van sportverenigingen. Veel lessen zijn ook open voor niet-leden, zodat iedereen de kans krijgt om te bewegen.

Sportaanbieders in Haarlemmermeer zijn, na te voldoen aan richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de gemeente, weer van start gegaan met hun lessen. Team Sportservice is verheugd dat inwoners weer de mogelijkheden hebben om samen buiten te sporten. “Samen sporten draagt bij de mentale en fysieke gezondheid. Het is fijn om onder de mensen te zijn, lekker te bewegen en te werken aan de fitheid”, vertelt lesgever Diane Baas enthousiast.

Veilig Sporten-platform

De website Veilig Sporten bundelt al het open sportaanbod op één plek. Er zijn lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Sportaanbieders plaatsen hun lessen die open zijn voor niet-leden, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen. Inwoners kunnen zich gemakkelijk inschrijven en sportaanbieders hebben zo een goed overzicht van de aanwezige deelnemers. Het gebruiken van de website is gratis voor sportaanbieders en inwoners. De komende weken wordt het aanbod steeds uitgebreid, houd de website dus in de gaten voor nieuwe lessen. Ga naar www.veiligsporten.nl/woonplaats en schrijf je direct in.

Ontdek jouw sport

Elke week worden er nieuwe sportlessen aangeboden op Veilig Sporten. Maak een account aan en probeer verschillende lessen, zoals korfbal, hiphop of ballet en nordic walking. Alle activiteiten worden aangeboden door een professionele sportaanbieder die kennis heeft van de sport. Daarnaast heb je verder geen verplichtingen en kan je flexibel sporten.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.